Napi szobaárak

 

Napi szobaáraink
Reggelis ellátást tartalmazó szobaárakFélpanziós ellátást tartalmazó szobaárak
Szoba típusaSzobaárSzoba típusaSzobaár
Egyágyas szoba12.300.- Ft/éjEgyágyas szoba14.300.- Ft/éj
Kétágyas szoba16.300.- Ft/éjKétágyas szoba20.300.- Ft/éj
Franciaágyas szoba16.300.- Ft/éjFranciaágyas szoba20.300.- Ft/éj
Kétágyas szoba pótággyal20.300.- Ft/éjKétágyas szoba pótággyal26.300.- Ft/éj
Családi szoba24.300.- Ft/éjCsaládi szoba32.300.- Ft/éj

Családi szoba: Kétágyas vagy franciaágyas szoba 2 darab pótággyal

Napi szobaáraink minden esetben tartalmazzák a bőséges és változatos svédasztalos reggelit, a vezeték nélküli internethasználatot (Wi-Fi), a klíma használatát, valamint  az ÁFA-t. A szobaárak nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót, melynek mértéke a 2018. évben 400.- Ft/fő/éj.

Gyermekeknek
Két felnőttel egy szobában tartózkodó 6. életévet be nem töltött gyermeknek a szállás és az ellátás ingyenes. Kivételt képeznek ez alól a félpanziót tartalmazó ajánlatok.

A szobaárak esetében két fő 6. életévet be nem töltött gyermeket egy főnek számítunk. A szállás díja a szülőkkel egy ágyban történő elhelyezés esetén - amennyiben a gyermek betöltötte a 6. életévet - is felszámításra kerül. Kisgyermekek  részére ingyenesen biztosítunk babaágyat, fürdetőkádat és etetőszéket.

Pótágyak
Igény esetén pótágy, valamint babaágy is kérhető. A pótágyak kinyitható, teljes értékű férőhelyek (fotelágy), melyek méretei a matracos ágyakéval megegyező, így felnőtt vendégeinknek is kényelmes fekhelyként szolgálnak.

Félpanzió
A félpanziós ár foglalása esetén a reggeli mellett vacsorát is biztosítunk. A reggeli a szálloda éttermében fogyasztható, míg a vacsora a közeli Fiáker Étteremben kerül felszolgálásra. A vacsora minden esetben három fogást tartalmaz, úgy mint leves, főétel  és  desszert.

A Fiáker Étterem zárva tartása miatt a félpanziós kategória vasárnapokra,
nemzeti ünnepekre és munkaszüneti napokra nem foglalható.

Bővebb információ és az állandó étlap megtekintéseitt.

  

Bármilyen felmerülő kérdése esetén forduljon hozzánk bizalommal!

info@konighotel.com

+36 72 510 - 850

+36 30 749 0557

 

konighotel pecs szalloda eegyagyas

Egyágyas szoba

Légkondicionált, egyénileg szabályozható fűtési rendszerű szoba saját zuhanyzóval, LED televízióval, vezeték nélküli interneteléréssel (wifi), egyszemélyes ággyal. Praktikus és komfortos választás egyéni utazóknak egy-, vagy akár több éjszaka időtartamra is. A szállodában egy darab egyágyas szoba található, ám kétágyas szobáink felár nélkül foglalhatók egyfős használatra is. Franciaágyas szoba egyfős használata esetén a teljes szobaár fizetendő.

 FOGLALÁSAJÁNLATKÉRÉS

konighotel pecs szalloda ketagyas

Kétágyas és franciaágyas szobák

Légkondicionált, egyénileg szabályozható fűtési rendszerű szobák saját zuhanyzóval, LED televízióval,  vezeték nélküli  interneteléréssel (wifi), kettő darab hézagmentesen összetolható ággyal, vagy franciaággyal. Kétágyas szobáink többségében pótágy elhelyezésére is van lehetőség, így akár három fő részére is kényelmesek.

 FOGLALÁSAJÁNLATKÉRÉS

  konighotel pecs szalloda haromagyas

Háromágyas szoba

Légkondicionált, egyénileg szabályozható fűtési rendszerű szoba saját zuhanyzóval, LED televízióval, vezeték nélküli  interneteléréssel (wifi), különálló ágyakkal vagy franciaággyal és egy darab teljes értékű, kinyitható pótággyal. Szállodánkban egy családi szoba is található, melyben négy fő részére is kényelmes szállás biztosított.

 FOGLALÁSAJÁNLATKÉRÉS